Ongediertebestrijding Alkmaar

In Alkmaar en omgeving is Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen op het gebied van de bestrijding en preventie van ongedierte. Ervaart u overlast van ongedierte of vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte? Wacht dan niet langer en bel direct met 0652729493, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in de regio Alkmaar om uw probleem met ongedierte op te lossen.

Wering en bestrijding van ongedierte zijn de kernactiviteiten van Erik Pike, daarnaast kan hij u goed adviseren over afdoende oplossingen om uw plaagdier probleem op te lossen. Door een ruime ervaring en een goede vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden, is Erik Pike DE aangewezen partij voor uw ongedierte probleem.

Erik Pike Ongediertebestrijdingstechnicus
Lindenlaan 22
1901SK Castricum
0251820873

www.24uurongediertebestrijding.nl
erikpike@casema.nl

Inspectie aan het pand

Om te komen tot een afdoend plan van aanpak wordt ter plaatse een inspectie uitgevoerd aan uw woning of pand in de regio Alkmaar. Hiermee wordt bepaald hoe het ongedierte het pand kan binnenkomen. Als dit bekend is worden de mogelijkheden voor het ongedierte om zich toegang te verschaffen weggenomen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen. Als u bedenkt dat bijvoorbeeld een rat een ruimte van slechts 3 cm nodig heeft, dan kunt u zich voorstellen dat de wering van ongedierte voorbehouden is aan een ervaren en bekwame ongediertebestrijdingtechnicus. Ook een goed hygiƫne is belangrijk, ongedierte dat geen voedsel kan vinden zal gauw ergens anders naar toe vertrekken.

Perventie van een ongedierteprobleem

Alle soorten ongedierte kunnen flinke overlast veroorzaken. Ook kunnen zij schade berokkenen, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het knagen aan isolatiemateriaal of elektriciteitsleidingen door knaagdieren. Dit kan leiden tot schade aan een pand in de omgeving van Alkmaar of zelfs tot kortsluiting of brand. Ongedierte betekent ook vaak een gezondheidsrisico voor de mens. Met name ratten hebben hierin een slechte reputatie. Zij kunnen allerlei ziektes overbrengen, zoals paratyfus, trichinosis, varkenspest, pseudo-vogelpest, de ziekte van Weil en de ziekte van Aujeszky.

Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus is inzetbaar voor de wering en bestrijding van ratten, muizen, mollen en marters. Ook insecten zoals kakkerlakken, mieren, pissebedden, spinnen, oorwormen, zilvervisjes, teken, kevers, bedwantsen, motten, wespen, fruitvliegjes, papiervliegjes en rioolvliegen kunnen door ons deskundig geweerd en bestreden worden.

Heeft u last van ongedierte of zelfs maar het vermoeden van de aanwezigheid van plaagdieren, neem dan direct contact met ons op op telefoonnummer 0652729493. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Neemt u direct contact op zodat uw probleem met ongedierte niet erger kan worden.

Bestrijding van een ongedierteprobleem

Zodra de preventie is verzorgd kan begonnen worden met het bestrijden van het aanwezige ongedierte. Erik Pike is opgeleid op het gebied van IPM, wat staat voor Integrated Pest Management. Deze methode is gericht op het in eerste instantie de nadruk leggen op de preventie van het optreden van problemen met ongedierte. Hierdoor kunnen zo min mogelijk milieubelastende bestrijdingsmiddelen worden ingezet voor de daadwerkelijke bestrijding van ongedierte. Het risico van vergiftigingen wordt hiermee zoveel mogelijk voorkomen. Een belangrijk punt in gevoelige industrietakken als de voedingsmiddelen industrie is het beperken van de toepassing van lokazen en biociden.

Ervaart u overlast van ongedierte in uw woning, bedrijfspand of instelling in de regio rond Alkmaar? En zoekt u een afdoende en betaalbare oplossing voor uw probleem? Neem dan direct contact op met Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus op telefoonnummer 0652729493. 24x7 bereikbaar.