Ongediertebestrijding Haarlem

Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus heeft als werkgebied onder andere Haarlem. Ons specialisme is ongediertebestrijding en preventie. Heeft u last van ongedierte of heeft u een vermoeden van de aanwezigheid van ongedierte, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Belt u dan direct 0652729493, wij zorgen dat wij in de regio rond Haarlem zo snel mogelijk ter plaatse zijn om uw probleem te verhelpen.

Erik Pike heeft een ruime ervaring in het weren en bestrijden van ongedierte. Ook houdt hij zijn vakkennis voortdurend op peil om zo een effectieve oplossing te kunnen bieden voor overlast van plaagdieren. Een juiste aanpak van het bestrijden van de aanwezigheid van ongedierte is een grondige inspectie om zo de oorzaak van het probleem te achterhalen. Hoe komen plaagdieren binnen in uw woning, bedrijf of instelling in de omgeving van Haarlem? Als dit eenmaal bekend is kunnen maatregelen getroffen worden om het ongedierte te weren. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen, om zo de toegangswegen te blokkeren. Ook is een goede hygiëne belangrijk om plaagdieren te weren. Des te minder voedsel voorhanden is, des te minder zal het ongedierte zich thuis voelen in de omgeving.

Erik Pike Ongediertebestrijdingstechnicus
Lindenlaan 22
1901SK Castricum
0251820873

www.24uurongediertebestrijding.nl
erikpike@casema.nl

Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus

Naast overlast kan met name knagend ongedierte aanzienlijke schade toebrengen aan een pand. Door het geknaag aan bijvoorbeeld isolatievoorzieningen of elektriciteitsleidingen kan flinke schade aangericht worden of zelfs gevaarlijke situaties als kortsluiting of brand ontstaan. Naast schade kunnen vele soorten ongedierte ook gezondheidsrisico's inhouden voor de mens. Berucht in dit verband zijn ratten, deze kunnen allerlei ziektes overbrengen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan aandoeningen als paratyfus, trichinosis, varkenspest, pseudo-vogelpest, de ziekte van Weil en de ziekte van Aujeszky. Al met al reden genoeg om direct contact op te nemen met Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus.

Preventie van een ongedierteprobleem

U kunt ons onder andere inschakelen voor de wering en bestrijding van ratten, muizen, mollen en marters. Ook voor de bestrijding van insecten zoals kakkerlakken, mieren, pissebedden, spinnen, oorwormen, zilvervisjes, teken, kevers, bedwantsen, motten, wespen, fruitvliegjes, papiervliegjes en rioolvliegen hebben wij de juiste kennis.

Zelfs al bestaat er alleen maar een vermoeden van de aanwezigheid van ongedierte in uw pand in de regio Haarlem. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0652729493. Wacht u niet te lang met bellen, zodat wij er voor kunnen zorgen dat de problemen niet groter worden.

Bestrijding van een ongedierteprobleem in Haarlem

Nadat de preventie in orde is gebracht kan begonnen worden met het daadwerkelijk bestrijden van het achtergebleven ongedierte. Erik Pike is opgeleid op het gebied van IPM, wat staat voor Integrated Pest Management. Hierdoor hebben wij de kennis om de nadruk te leggen op preventie van ongedierte problemen, zodat zo min mogelijk milieubelastende bestrijdingsmiddelen ingezet hoeven te worden. Door gebruik te maken van IPM wordt zoveel mogelijk het risico van vergiftigingen voorkomen, dit is met name zeer belangrijk in risicovolle industrieën als de voedingsmiddelen industrie. In deze industrieën is het beperken van de toepassing van lokazen en biociden zeer belangrijk.

Heeft u last van ongedierte en wilt u snel geholpen worden door een deskundige en ervaren ongediertebestrijdingtechnicus, die u van uw probleem kan verlossen? Neem dan vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 0652729493.