Ongediertebestrijding Hoorn

In de omgeving van Hoorn is Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus actief in de preventie en bestrijding van ongedierte. Zowel particulieren, bedrijven als instellingen kunnen ons inschakelen in geval van problemen met ongedierte. Omdat een ongedierte probleem kan ontaarden in een plaag, is tijdige actie gewenst. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag, zeven dag per week bereikbaar op telefoonnummer 0652729493.

Erik Pike heeft een brede ervaring en vakkennis op het gebied van de wering en het bestrijden van ongedierte. De vakkennis wordt voortdurend bijgespijkerd, zodat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding ons niet ontgaan. Effectieve bestrijding van ongedierte kunt u het best overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf, dat beschikt over de juiste diploma's en deskundigheid.

Erik Pike Ongediertebestrijdingstechnicus
Lindenlaan 22
1901SK Castricum
0251820873

www.24uurongediertebestrijding.nl
erikpike@casema.nl

Inspectie van het plaagdier probleem

De eerste stap is een grondige inspectie van uw pand in Hoorn en omstreken om zo het probleem te inventariseren. Hoe krijgen plaagdieren toegang tot de woning, het bedrijf of de instelling? Als dit duidelijk is dan kunnen maatregelen getroffen worden om de toegang van ongedierte onmogelijk te maken of te beperken. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen. Ook kunt u zelf een bijdrage leveren aan het zoveel mogelijk wegblijven van plaagdieren. Als deze geen voedsel kunnen vinden zullen zij een andere plek zoeken, Daarom is hygiƫne zeer belangrijk.

Specialist in ongediertebestrijding voor Hoorn

Door het knagen aan bijvoorbeeld isolatievoorzieningen of elektriciteitsleidingen kan ongedierte schade toebrengen aan een pand, maar ook kunnen hierdoor gevaarlijke situaties zoals kortsluiting of zelfs brand ontstaan. Daarbij kunnen gezondheidsrisico's optreden voor de mens. Ratten bijvoorbeeld kunnen ernstige ziektes overbrengen zoals paratyfus, trichinosis, varkenspest, pseudo-vogelpest, de ziekte van Weil en de ziekte van Aujeszky.

Erik Pike heeft zich gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte in de omgeving van Hoorn, u kunt ons onder andere inschakelen voor de wering en bestrijding van ratten, muizen, mollen en marters. Ook voor de bestrijding van insecten zoals kakkerlakken, mieren, pissebedden, spinnen, oorwormen, zilvervisjes, teken, kevers, bedwantsen, motten, wespen, fruitvliegjes, papiervliegjes en rioolvliegen kunt u ons inzetten.

Neem contact op voor ongediertebestrijding

Nadat wij de preventie voor ongedierte bij u hebben verzorgd, gaan wij over tot de bestrijding van het aanwezige ongedierte. Hierbij volgen wij de richtlijnen van IPM, wat staan voor Integrated Pest Management. Hierin zijn wij gediplomeerd en geven daardoor de voorrang aan preventie van ongedierte problemen boven de bestrijding. Dit heeft als voordeel dat zo min mogelijk milieubelastende bestrijdingsmiddelen hoeven worden ingezet. Hierdoor wordt het risico van vergiftigingen verkleind doordat minder lokazen en biociden ingezet hoeven te worden op termijn. Met name ook in risicovolle industrietakken als de voedingsmiddelen industrie is deze aanpak gewenst.

Heeft u last van ongedierte in de omgeving van Hoorn en wilt u verergering van de problemen voorkomen. Neem dan direct contact op met Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus op telefoonnummer 0652729493. Wij helpen u graag met het oplossen van uw plaagdieren probleem.