Ongediertebestrijding Purmerend

In de regio rond Purmerend is Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus werkzaam in de preventie en de bestrijding van ongedierte. Hij is inzetbaar voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wordt u geplaagd door ongedierte of heeft u het vermoeden dat zich ongedierte in uw pand bevindt? Neemt u dan direct contact op met ons voor een effectieve oplossing van uw probleem. Wij zijn 24x7 bereikbaar en zorgen ervoor om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Bel ons op telefoonnummer 0652729493, zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Erik Pike Ongediertebestrijdingstechnicus
Lindenlaan 22
1901SK Castricum
0251820873

www.24uurongediertebestrijding.nl
erikpike@casema.nl

Vakkennis in het bestrijden van ongedierte

Erik Pike heeft een brede vakkennis in de wering en bestrijding van ongedierte. De kennis wordt voortdurend bijgespijkerd om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding. De eerste stap in de bestrijding van ongedierte is een grondige inspectie op locatie. Hiermee kan de oorzaak van het probleem achterhaald worden en kan een plan van aanpak worden samengesteld. Als bekend is hoe de plaagdieren een pand in de regio Purmerend kunnen binnenkomen, dan kan besloten worden tot het aanbrengen van bouwtechnische voorzieningen. Hiermee worden de toegangsmogelijkheden voor ongedierte uitgesloten of in ieder geval beperkt. Zelf kunt u ook maatregelen nemen om de kans op ongedierte te beperken, een goede hygiƫne biedt ongedierte geen voedsel.

Ongedierte kan veel overlast veroorzaken, maar ook schade aan een pand. U kunt hierbij denken aan het knagen van muizen en ratten aan isolatiemateriaal of elektriciteitsleidingen, wat niet alleen schade maar ook kortsluiting of zelfs brand kan veroorzaken. Daarnaast kunnen vele soorten ongedierte ziektes overbrengen op de mens. Een bekend voorbeeld zijn ratten die ziektes als paratyfus, trichinosis, varkenspest, pseudo-vogelpest, de ziekte van Weil en de ziekte van Aujeszky kunnen overbrengen. Reden volop om meteen contact op te nemen met Erik Pike ongediertebestrijdingtechnicus op telefoonnummer 0652729493.

24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar in Purmerend

Erik Pike verzorgt onder andere de wering en bestrijding van ratten, muizen, mollen en marters. Ook bestrijden wij insecten zoals kakkerlakken, mieren, pissebedden, spinnen, oorwormen, zilvervisjes, teken, kevers, bedwantsen, motten, wespen, fruitvliegjes, papiervliegjes en rioolvliegen.

Bij het aantreffen van ongedierte of het vermoeden van het bestaan hiervan in uw pand in de omgeving van Purmerend kunt u Erik Pike 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken. Wij zijn dan zo snel mogelijk ter plaatse.

Preventie van ongedierte

Nadat wij de preventie hebben verzorgd kunnen wij beginnen met de daadwerkelijke bestrijding van het aanwezige ongedierte. Doordat Erik Pike is opgeleid op het gebied van IPM (Integrated Pest Management) beschikken wij over de kennis om preventie van ongedierte problemen voorrang te geven. Hierdoor zijn zo min mogelijk milieubelastende bestrijdingsmiddelen benodigd voor de bestrijding van het ongedierte. Hiermee wordt ook het risico op vergiftigingen verkleind. Dit is voornamelijk belangrijk in risicovolle industrietakken als de voedingsmiddelen industrie, door het beperken van de inzet van benodigde lokazen en biociden.

Heeft u last van ongedierte en wilt u een spoedige oplossing van uw probleem? Bel dan vandaag nog met 0652729493.